Srbija dobija još jednog NBA reprezentativca: Kaminski oblači dres “orlova?

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija dobija još jednog NBA reprezentativca: Kaminski oblači dres “orlova?

Ako govorimo o tom širem spisku, svako ko ima takav potencijal ima pravo i da bude uzet u obzir. Kaminski je NBA igrač, razmatraćemo, videćemo – najavio je selektor Kokoškov Košarkaška reprezentacija Srbije u borbu za olimpijsku vizu možda krene jača za još jednog NBA igrača, pošto je novi selektor Igor Kokoškov” za “Koš” magazin najavio da će razmotriti pozivanje Frenka Kaminskog.U vreme Đorđevićevog mandata na klupi “orlova” >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tiho i stidljivo se pominjala mogućnost da centar Finiksa zaduži opremu Srbije, s obzirom da njegov deda po majčinoj strani vuče poreklo sa ovih prostora.- Znam da Kaminski ima delom i srpske korene, pretpostavljam sa majčine strane. Ne znam tačno detalje, baš ću to da podelim sa kolegama u svlačionici. Ako govorimo o tom širem spisku, svako ko ima takav potencijal ima pravo i da bude uzet u obzir. Kaminski je NBA igrač, razmatraćemo, videćemo, on je “strech 5”, ima dobru sezonu, Finiks Sans igraju dobro – rekao je Igor Kokoškov.
Pogledaj vesti o: NBA,   Olimpijske igre,   Vize

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Amerikanac u dresu Srbije?

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 01:13

Igor Kokoškov, novi selektor Srbije, u razgovoru za Koš magazin rekao je kako razmišlja da u nacionalni tim pozove NBA asa Frenka Kaminskog...Centar Finiks Sansa, Frenk Kaminski, potencijalni je srpski reprezentativac poručio je novi selektor Igor Kokoškov...Kaminski iako je Amerikanac ima srpske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.