Spremite se, uskoro počinje misija, Šaljemo Jokića na Ol-Star!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se, uskoro počinje misija, "Šaljemo Jokića na Ol-Star"!

U NBA već počinje Ol-star euforija.

Nikola Jokić minulih godina nije uspeo da se domogne utakmice svih zvezda NBA lige, ali se čini da bi to ove godine moglo da se promeni.

Jokić je sve uticajniji u NBA krugovima, smatran je za jednog od najboljih centara lige, a trenutno je glavni igrač ekipe sa najboljim skorom u zapadnoj konferenciji NBA ligi, Denver Nagetsa (20-10).

Popravio je brojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz minule sezone, a sada je objašnjeno i kako navijači mogu da pošalju Nikolu na Ol-star utakmicu, koja se igra 17. februara naredne godine u Šarlotu.

Obelodanjeno je da će glasanje početi 25. decembra u 17h po srednjoevropskom vremenu, a da će trajati do šest sati posle ponoći 22. januara, takođe po srednjoevropskom vremenu.

Glasovi će se 3, 4, 10, 11 i 21. januara duplitrati, a evo kako i vi možete da ostavit svoj glas.

Naime, na pretraživaču "Google" možete ukucati "NBA Vote" ili "NBA All-Star Vote", a možete ukucati i ime igrača za kojeg želite da glasate da se nađe na utakmici svih zvezda NBA lige.

Takođe, glasove možete ostaviti i putem NBA aplikacija za mobilne telefone (na svim platformama), kao i putem NBA.com sajta.

Glasa se za 10 igrača, po pet iz obe konferencije, u "petorke" možete staviti tri visoka igrača (centri, krilni centri i krila) i dva beka (plejmejker i bek šuter). Jednom dnevno možete glasati za 10 različitih igrača.

Glasovi navijača će činiti 50% od svih glasova, za ostatak će se postarati mediji i igrači.

Starteri će biti poznati 24. januara, a nedelju dana kasnije će "TNT" obelodaniti i rezerve, koje će birati treneri NBA lige.

Kao i prošle godine, igrači sa najviše glasova na Istoku i Zapadu će birati svoje startne petorke od 10 igrača koji su izabrani za startere, a potom će od rezervi birati ko će se naći u njihovom timu.

Plan je i da se draftovanje dvojice igrača sa najviše glasova u svojim konferencijama prenosi uživo na televiziji, a to će se dogoditi negde između objavljivanja rezervi (31. januar) i same utakmice, koja je zakazana za 17. februar.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.