Snup Dog ne voli Dončića: Možda je najbolji, ali u Evropi

Izvor: RTS, 15.Jan.2020, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snup Dog ne voli Dončića: Možda je najbolji, ali u Evropi

Poznati američki reprer Snup Dog, inače veliki poštovalac NBA lige, nije previše oduševljen Lukom Dončićem. Dončić ove sezone blista u najjačoj ligi sveta i izvesno je da će učestvovati na Ol-staru.
Takođe, slovenačkog superstara proglašavaju najboljim dvadesetogodišnjakom u istoriji NBA, ali to mišljenje ne deli Snup Dog. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Kažu da je Luka Dončić najbolji dvadesetogodišnjak koji je igrao u ligi. To je je*ena laž. On je dobar, ali nije najbolji dvadesetogodišnjak koji je igrao u NBA ligi", rekao je poznati reper, koji se oglasio tokom utakmice Dalasa i Los Anđeles Lejkersa, koji su "jezerdžije" prilično lako rešili u svoju korist pred gostujućim navijačima (129:114).
Tim iz "grada anđela" je do trijumfa predvodio Lebron Džejms sa 35 poena, 16 skokova i sedam asistencija, što je Kalvin Kordozar Broudus Mlađi, što mu je pravo ime, iskoristio da kaže kako Dončić nije dorastao legendama.
"Nemojte pokazvati takvo nepoštovanje prema Melounu, Brajantu, Džejmsu, Garnetu, koji su s 20 godina bili strašni u ligi koja je bila tada mnogo jača. Ova liga je sada 'mekana' i Dončić opet ne može ništa, trenutno ih razvaljujemo u Dalasu. Čuj, on je najbolji dvadesetogodišnjak svih vremena, možda u Evropi, ali ne u NBA ligi. Dobar je, ali nije najbolji kojeg sam vidio, a dugo pratim košarku", zaključio je Snup Dog.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Dončić najbolji? Možda, ali u Evropi" VIDEO

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 12:12

Slovenački košarkaš Luka Dončić ove sezone briljira u NBA ligi i trenutno je jedan od najkorisnijih igrača...Njegove igre nisu prošle nezapaženo, a on, iako ima samo 20 godina, uspeo je da obori mnoge rekorde u najjačoj ligi na svetu...Pored svega toga, neki i dalje smatraju da je mladi Slovenac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.