Slavlja gostiju, Marjanović odličan u pobedi Klipersa

Izvor: RTS, 03.Nov.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlja gostiju, Marjanović odličan u pobedi Klipersa

Protekle noći na utakmicama u NBA ligi dominirale su gostujuće ekipe. Samo je Golden Stejt kao domaćin slavio u duelu sa Minesotom sa 116:99, a seriju slavlja gostujućih ekipa otvorili su LA Klipersi ubedljivo nadigravši Orlando sa čak 120:95 uz odličnu igru Bobana Marjanovića.
LA Klipersi su više nego ubedljivo porazili Orlando a naš internacionalac Boban Marjanović je u igri proveo 22 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minuta i ostvario novi dvostruki dvocifren učinak sa 10 poena, 11 skokova i dve asistencije.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Lu Vilijams sa 28 poena, dok u poraženom timu najefikasniji bio Nikola Vučević sa 22 poena, 11 skokova, po tri asistencije i blokade.
Ubedljivu pobedu odnela je i Oklahoma iz Vašingtona sa 134:111 predvođena Raselom Vestbrukom koji je meč završio sa 23 poena, 12 asistencija, tri skoka i četiri ukradene lopte, a odličano ga je pratio Džerami Grent sa poenom manje. Na drugoj strani Bredli Bil je postigao 27, a Dvajt Hauard 20 poena.
Hjuston je savladao Bruklin sa 119:111 i prekinuo negativan niz od čak četiri poraza, a Kris Pol je bio ubedljivo najefikasniji i skoro ostvario trostruki dvocifren učinak sa 32 poena, 11 asistencija i sedam skokova.

Pratio ga je Karmelo Entoni sa 28 poena, a u poraženom timu najefikasniji je bio Karis Lavert sa 29 poena.
Njujork je nadigrao Dalas sa 118:106 u meču punom orta, a slično je bilo i u Čikagu gde je pobedu odnela Indijana sa 107:105.
Toronto je nadigrao Feniks sa 107:98 posle preokreta u trećoj četvrtini, a najzaslužniji za pobedu bio je Kavaj Lenard sa 19 poena, šest skokova i pet asistencija. Na drugoj strani Ajzea Kanan postigao je 19 poena.
Sličnim preokretom jedinu pobedu na domaćem terenu ove večeri ostvario je aktuelni šampion Golden Stejt savladavši Minesotu sa 116:99. Gosti su sjajno odigrali prve tri četvrtine i čak vodilli sa sedam razlike, a onda je došlo do preokreta.
Predvođeni Kevinom Durentom i Stefom Karijem domaćini su načinili čak dvadeset poena raznike u finišu utakmice. Kevin Durent je utakmicu završio sa 33, a Stef Kari sa 28 poena. Na drugoj strani Endru Vigins je postigao 22, a Džimi Batler 21 pogodak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi dabl-dabl Marjanovića, Teo se budi (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2018

Protekle noći na utakmicama u NBA ligi dominirale su gostujuće ekipe. Samo je Golden Stejt kao domaćin slavio u duelu sa Minesotom sa 116:99, a seriju slavlja gostujućih ekipa otvorili su LA Klipersi ubedljivo nadigravši Orlando sa čak 120:95 uz odličnu igru Bobana Marjanovića...LA Klipersi su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Novi dabl-dabl Jokića za pobedu Denvera, Oladipo srušio Boston

Izvor: RTS, 04.Nov.2018, 07:30

Srpski centar Nikola Jokić sa 7 poena, 10 skokova i 16 asistencija učestvovao je u pobedi Denvera protiv Jute od 103:88. Filadadelfija bolja od Detroita, Oladipo trojkom tri sekunde pre kraja srušio Boston. . Jokić je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.