Izvor: RTS, 07.Okt.2022, 23:28

Skandal na treningu NBA šampiona - Grin Nokautirao Pula

Na Tviteru se pojavio video snimak sa treninga Golden Stejt voriorsa u kom je Drejmond Grin fizički nasrnuo na Džordana Pula.
Na snimku se ne vidi, odnono ne čuje, zbog čega je došlo do koškanja, ali se nagađa da je Pul nšto dobacio Grinu, koji mu je prišao i udario pesnicom.

Voriorsi su izjavili da će ispitati kako je medijska kompanija TMZ došla do video zapisa, ali ne i da li će neko od učesnika incidenta biti sankcionisan.
Pogledaj vesti o: NBA,   Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Voriorsi intenzivno tragaju za osobom koja je snimila napad Grina na Pula i dala ga medijima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Okt.2022, 12:53

Nezgodna situacija u taboru šampiona NBA lige Šampioni NBA lige Golden Stejt Voriorsi pokrenuli su opsežnu istragu zbog snimka koji je “procurio” u javnost na kojem se vidi kako Drejmond Grin pesnicom u lice udara saigrača Džordana Pula na jednom od poslednjih trneinga. Trening je bio...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.