Izvor: HotSport.rs, 18.Jul.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNA VEST ZA KRAJ DANA: Još jedan Srbin zvanično u NBA ligi! (FOTO)

Dileme više nema, stigla je i zvanična potvrda – dobili smo još jednog Srbina u najjačoj ligi na svetu!

Majk Konli, Mark Gasol, Čendler Parsons, Tajrik Evans… To će biti novi društvo u timu Radeta Zagorca, doskorašnjeg košarkaša Mega Leksa, a od danas novog igrača Memfis Grizlisa.
Posle nastupa u Letnjoj ligi i višegodišnjeg dokazivanja ovoj NBA franšizi, uspeo je da se izbori za ugovor u najjačoj ligi na svetu.
To je ozvaničeno na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << klupskom sajtu i društvenim mrežama, ali detalji ugovora nisu obelodanjeni, a takav način poslovanja se inače praktikuje u Memfisu.
Grizzlies sign @radezagorac. https://t.co/dNplaar98L
— Memphis Grizzlies (@memgrizz) July 17, 2017

Tamo je objavljena i kraća istorija dosadašnje karijere Zagorca, svi njegovi pojedinačni i klupski uspesi u Megi i domaćim takmičenjima. Zanimljivo, navedeno je i kako se pravilno izgovara njegovo ime i prezime: RAH-day ZAH-go-rahtz.
Tako smo posle Bobana Marjanovića, Nemanje Bjelice i Nikole Jokića, zatim i Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića dobili novog Srbina – Radeta Zagorca. Čeka se i Nikola Milutinov, te nema sumnje da će ovdašnjim ljubiteljima košarke biti itekako zanimljiva predstojeća sezona.
The post SJAJNA VEST ZA KRAJ DANA: Još jedan Srbin zvanično u NBA ligi! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.