SINA ZVEZDINE LEGENDE TRAŽI POLA NBA: On puvukao NEOČEKIVAN potez, otišao u VOJSKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINA ZVEZDINE LEGENDE TRAŽI POLA NBA: On puvukao NEOČEKIVAN potez, otišao u VOJSKU (FOTO)

Imaće platu od skoro šest hiljada evra.

Mladi košarkaš Makabija iz Tel Aviva Deni Avdija ide na odsluženje vojnog roka. Sin nekadašnjeg kapitena Zvezde Zufera Avdije odslužiće vojni rok u trajanju od 32 meseca.

Zbog pandemije koronavirusa zaustavljena je košarkaška sezona u celom svetu, a mladi bek će odraditi građansku dužnost za to vreme.

(1/3) דני אבדיה, שחקן מכבי FOX תל אביב ונבחרת ישראל, התגייס >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << הבוקר לצה"ל.

החייל הטרי, שאמור להיבחר בדראפט ה-NBA הקרוב, הגיע הבוקר עם הוריו וסוכנו לבסיס קליטה ומיון בתל השומר ועבר את תהליך הגיוס כמקובל pic.twitter.com/dyhp0dJPFJ

— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabitlvBC) April 1, 2020

Svi Izraelci stariji od 18 godina moraju da odsluže vojni rok, a Avdija u vojsku ide ove godine, s obzirom da je prošle godine nastupao na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina.

Pitanje je da li će Avdija odslužiti baš 2 godine i osam meseci ili će odslužiti skraćeni vojni rok, s obzirom da je odlikovani sportista. U vojsci će primati i mesečnu platu od 5.900 evra.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.