Radonjić doveo Grega Monroa

Izvor: B92, 24.Jul.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić doveo Grega Monroa

Američki košarkaš sa višegodišnjom NBA karijerom Greg Monro novo je pojačanje minhenskog Bajerna.

Greg Monro igra na poziciji centra i krilnog centra i definitivno će biti veliko pojačanje za četu Dejana Radonjića.

Monro je bivši student univerziteta Džordžtaun i svojevremeno je bio 7. pik na draftu 2010. godine, kada su ga izabrali Detroit Pistonsi i u njihovom dresu je nekako ostavio i najdublji trag, kada je činio tandem zajedno sa Andreom Dramondom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Potom je usledio blagi pad u njegovoj igri i selidba u Milvoki Bakse, da bi se kasnije "šetao" po ligi, jer je prvo igrao za Finiks, pa za Boston i Toronto, da bi prethodnu sezonu završio u Filadelfiji, sa kojom je eliminisan u sedmom meču polufinala Istoka.

Detalji Monroovog ugovora za sada nisu objavljeni, pa se za sada ne zna ni visina ni trajanje njegovog ugovora za Bajernom iz Minhena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radonjić doveo veliko NBA pojačanje u Bajern

Izvor: RTS, 25.Jul.2019, 10:26

Američki košarkaš Greg Monro novi je igrač minhenskog Bajerna, objavio je nemački šampion na zvaničnom sajtu. U tim koji vodi nekadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić stiglo je veliko pojačanje sa višegodišnjom karijerom u NBA ligi. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.