Potez Denvera za divljenje, ničim izazvani promovišu verski turizam Srbije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 10:25

Potez Denvera za divljenje, ničim izazvani promovišu verski turizam Srbije! (foto)

Svaka čast!

Sakramento Kingsima kao srpskom omiljenom klubu u poslednjih 25 godina u NBA ligi možemo slobodno dodati i Denver Nagetse.

Nikola Jokić je postao ikona ovog kluba, toliko ga vole u Denveru da su za njega spremni na sve, a administratori Fejsbuk stranice ovog kluba su imali objavu koja će sve Srbe učiniti ponosnim.

Oni su objavili fotografiju Nikole Jokića koji korača ka ulazu u Studenicu, jedan od najpoznatijih srpskih manastira gde se čuvaju mošti osnivača dinastije Nemanjić, Stefana Nemanje.

Na ulazu ga čeka Bogdan Bogdanović.

Pogledajte!
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Denver predstavio Srbiju: Bogdanović dočekao Jokića u Studenici

Izvor: RTS, 03.Apr.2020

NBA ligaš Denver, čiji je član Nikola Jokić, pauzu u takmičenju zbog pandemije korone virusa iskoristio je da na društvenim mrežema predstavi države odakle dolaze njegovi igrači, uključujući i Srbiju. . Srbija je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.