Počinje Zajonovo doba, Vilijamson raspametio Ameriku! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Zajonovo doba, Vilijamson raspametio Ameriku! (video)

Debi prvog pika tema večeri u NBA, a zakucavanja obišla svet!

Zajon Vilijamsonu nije bilo mnogo potrebno da najavi svoj dolazak u NBA. Fantastično zakucavanje posle stotinak sekundi oduzelo je publici dah. Pelikansi su slavili u Atlanti, prvi pik drafta i po mnogima Lebronov nasolednik je ubacio 16 poena, imao 7 skokova, po 3 asistencije i ukradene lopte. Zakucavanja su njegov zaštitni znak.

Inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džej Ru Holidej je ubacio 21 poen za Nju Orleans, debitovao je i Lonzo Bol sa 9 poena i 7 asistencija, Ingram je postigao 19.

Milvoki je slavio protiv Čikaga, iako bez Janisa, Bledsoa i Midltona, svih pet startera bili su dvocifreni, Robin Lopez i Mejson su dali po 14 poena, Bruk Lopez poen manje, kod Čikaga, LaVine 16, Markanen 14, uz četiri trojke.

.@Zionwilliamson (16 PTS & 7 REB) put on a show in his #NBAPreseason debut! 💪 pic.twitter.com/vGTy8pi9LU

— NBA TV (@NBATV) 08. октобар 2019.



Orlando je rasturio Pistonse, dabl-dabl za Vučevića, po 10 poena i skokova, Gordon je brojao do 25, bivši top pik Markel Fuls je na debiju za Medžik ubacio 8 poena, imao 7 skokova i 3 asistencije.

Niksi su dobili Vizardse, Markus Moris je uz 17 poena i isključen početkom treće četvrtine, gađao je Džastina Andersona loptom u glavu.

U nekoj vrsti egzibicije, Klivlend je dobio San Lorenco, Argentinci su bili lak plen za domaćina u Ohaju, peti pik Dariju Garland je debitovao u drugoj četvrtini, upisao devet poena, od toga pet do poluvremena, kada su Kavsi otišli na dvocifrenu prednost.

Rezultati:

Klivlend - San Lorenco 120:89

Vašington - Njujork 99:104

Detroit - Orlando 91:115

Atlanta - Pelikansi 109:133

Čikago - Milvoki 112:122

Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zajon moćnim zakucavanjima debitovao u najjačoj ligi sveta

Izvor: RTS, 08.Okt.2019

Budući NBA superstar i prvi pik sa drafta Zajon Vilijamson na debiju za Pelikanse zabeležio je 16 poena, sedam skokova i po tri asistencije i ukradene lopte. . Tim Nju Orleansa ubedljljivo je slavio na gostovanju u Atlanti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.