PRED NJIM JE BILA NBA KARIJERA:  U stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginuo Terens Klark (19)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 09:05

PRED NJIM JE BILA NBA KARIJERA: U stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginuo Terens Klark (19)

Lekari nisu mogli ništa da urade.

Talentovani američki košarkaš Terens Klark (19) poginuo je prethodne noći u saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu.

Tužnu vest saopštio je njegov agent Rič Pol, sa kojim je tek nedavno potpisao ugovor, a sve pošto se Klark odlučio da izađe na NBA draft. Odigrao je jednu sezonu za čuveni Kentaki i predviđala mu se lepa karijera u najjačoj ligi sveta.Za Klarka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se interesovali brojni NBA klubovi, najglasniji je bio Boston.

Terrence Clarke, a freshman guard for the Kentucky Wildcats this past season, died following a car accident in the Los Angeles-area on Thursday afternoon, Klutch Sports CEO Rich Paul told @wojespn.

He was 19 years old. pic.twitter.com/4rCEK5ceLu

— SportsCenter (@SportsCenter) April 23, 2021

Život je izgubio tako što se sudario sa jednim automobilom - te se odbio i udario i banderu. Ugašen je mlad život i dečački san da zaigra u NBA.

Bio je živ u momentu dolaska Hitne pomoći, ali je imao toliko povreda da lekari nisu mogli da mu sačuvaju život u bolnici.

Od Klarka se oprašta američka javnost, a među prvima se oglasio trener Džon Kalipari, koji ga je vodio u Kentakiju, poručivši da je "potpuno slomljen".

U trenutku saobraćajne nesreće u automobilu je sa njim bila majka, ali nema informacija o njenom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.