Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVREDA SKOČNOG ZGLOBA: Neizvestan nastup Džejmsa protiv Bostona na startu NBA lige

Nastup najboljeg košarkaša Klivlenda Lebrona Džejmsa u prvoj utakmici u novoj sezoni u NBA ligi neizvestan je zbog povrede.

Džejms je istegao skočni zglob pre više od dve nedelje, a trener Kavalirsa Tajron Lu je na pitanje da li će Džejms igrati, odgovorio: ‘Ne znam’.
Sezona u NBA ligi počinje u noći izmedju utorka i srede po srednjeevropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vremenu, a igraće Klivlend i Boston, kao i Golden Stejt i Hjuston.
Džejms je posle treninga ekipe, sa saigračima uvežbavao šut i nije razgovarao sa novinarima dok se Kavalirsi pripremaju za reprizu prošlosezonskog finala Istočne konferencije. Klivlend je u finalu Istoka pobedio Boston sa 4:1, ali je u velikom finalu NBA lige istim rezultatom izgubio od Golden Stejta.
On ulazi u 15. sezonu u NBA ligi i do sada nikada nije propustio prvu utakmicu u sezoni, a njegov saigrač Džej Ar Smit rekao je da očekuje da se to neće promeniti.
– Igraće. Verujte mi, igraće. Ne zanima me šta će morati da uradi, ali igraće – rekao je on.
Džejms je 13 puta igrao na ol-star meču, osvojio je tri šampionska prstena, a četiri puta je bio najkorisniji igrač (MVP).
Protiv Klivlenda igraće Kajri Irving, koji je ovog leta tražio od uprave Kavalirsa da napusti klub. On je prešao u Boston, a američki mediji spekulisali su da je otišao iz Kavalirsa jer je želeo da izadje iz senke Lebrona Džejmsa.
Mediji sada spekulišu da Džejms i zbog duela sa Irvinom nikako neće želeti da propusti utakmicu sa Bostonom.
The post POVREDA SKOČNOG ZGLOBA: Neizvestan nastup Džejmsa protiv Bostona na startu NBA lige appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.