Izvor: B92, 02.Apr.2020, 19:43

"Odmah sam znao da je NBA igrač" " najbolje od Smailagića u sezoni

Zvaničan "Jutjub" profil Golden Stejt Voriorsa objavio je najbolje trenutke Alena Smailagića iz dosadašnjeg dela sezone.

Smailagićev put do najjače košarkaške lige je atipičan za evropske košarkaše, s obzirom da je putem Razvojne lige došao do Drafta, a potom dresa GSW.

Kasnije je usledio i debi, a trener Razvojnog tima Golden Stejta, u kojem je Smailagić proveo veći deo vremena, imao je samo lepe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reči za srpskog košarkaša.

"Uzbuđen sam, radim sa njim tokom cele sezone. Od prvog treninga sam znao da je NBA košarkaš. Mlad je, radi naporno, takmičar je i sjajno je dete. Uzbuđen sam zbog njega, ali i zbog nas", rekao je Eron Majls.

Smailagić je u dosadašnjem delu sezone odigrao 14 mečeva, prosečno je igrao 10 minuta i beleži 4,2 poena, dva skoka i asistenciju.

U petominutnom video prilogu možete pogledati ono najbolje od 19-godišnjaka iz Beograda, tačnije Koteža.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.