Odlični Jokić nedovoljan za pobedu, Srbi solidni u porazu Kingsa, Bobi 8 poena (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlični Jokić nedovoljan za pobedu, Srbi solidni u porazu Kingsa, Bobi 8 poena (VIDEO)

Tim Denvera poražen od najslabije ekipe lige Atlante sa 106:98 uprkos dobroj igri Nikole Jokića. Proteklu noć u NBA ligi obeležio je debakl Čikaga koji je od Bostona doživeo najteži poraz na domaćem terenu u istoriji. Poraženi su sa čak 56 poena razlike, sa 133:77.

Izuzetno oslabljen Denver, koji je posle Herisa, Bartona i Ajzee Tomasa ostao i bez Pola Milsapa, nastavio je sa porazima.

Poraženi su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gostovanju u Atlanti sa 106:98 od trenutno najslabije ekipe u ligi.

Za razliku od prošle utakmice, Nikola Jokić je sinoć bio dobro raspoložen za igru i meč je završio sa 24 postignuta poena, 11 skokova i sedam asistencija.

Atlantu je do tek šeste pobede predvodio Džon Kolins sa 30 poena i 12 uhvaćenih lopti, a pored njega dvocifreni su bili i DeAnre Bembri sa 18 i veteran Vins Karter sa 13 poena.



LA Lejkersi su nadigrali Memfis sa 111:108 i nastavili seriju od čak pet pobeda u poslednjih šest mečeva, uz to su imali ubačenih čak 16 trojki što je rekord ove sezone.

Predvodili su ih Lebron Džejms i Kajl Kuzma koji su na kraju bili blizu tripl-dabla, Džejms sa 20 poena, devet asistencija i osam skokova, a Kuzma sa 20poena, 9skokova i, 6 asistencija.

Sakramento je poražen na gostovanju u Indijanisa 97:107, a među najboljima u pobedničkom timu bio je Bojan Bogdanović koji je postigao 18 poena, dok je Tadeus Jang imao 20 uz devet skokova.

U poraženom timu Bogdan Bogdanović je igrao 33 minuta i ostvario učinak od 11 poena, šest asistencija i po tri skoka i ukradene lopte. Nemanja Bjelica je zabeležio šest poena i 12 skokova.



Poraz su doživeli i LA Klipersi, od Majamija 121:98.

Miloš Teodosić nije igrao, a Boban Marjanović je za 13 minuta ubacio osam poena i imao četiri skoka i jednu ukradenu loptu.



Sjajno veče imao je Jusuf Nurkić koji je dabl-dablom od 22 poena i 11 skokova učestvovao u trijumfu Portlanda nad Minesotom 113:105.

Jedino je Demijan Lilard bio bolji od njega sa 28 poena, osam skokova i šest asistencija.

Boston je na gostovanju u Čikagu priredio pravo iznenađenje savladavši domaćina sa čak 133:77 i postigli istorijsku pobedu sa 57 koševa razlike.

Džejlen Braun je ubacio 23 poena za pobednika, Danijel Tajs je imao poen manje, za peti uzastopni trijumf Seltiksa.

Čikagu je ovo bio deseti izgubljeni meč od poslednjih 14 duela koje su igrali na terenu u svom Junajted Centru.

Klivlend Kavalirsi su nadigrali Vašington sa 116:101, a Bruklin je u komšijskom derbiju slavio protiv Njujorka sa 112:104.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jokićev dabl-dabl, Bogdanović 11, Marjanović osam

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2018

BEOGRAD - Košarkaši Denvera doživjeli su drugi uzastopni poraz u NBA ligi, ovog puta od Atlante sa 106:98, uz dabl-dabl Nikole Jokića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.