Objavljena lista Top 100 u NBA  Jokić na 8. mestu

Izvor: B92, 13.Sep.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljena lista Top 100 u NBA " Jokić na 8. mestu

Renomirani Sports ilustrejted je objavio listu od stotinu najboljih igrača u NBA ligi.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić je smešten na osmu poziciju, a od centara su ispred njega samo Džoel Embid i Entoni Dejvis.

Kao najbolji igrač u NBA ligi je naveden Janis Adetokumbo, koga slede Kavaj Lenard, Lebron Džejms, Stef Kari i Džejms Harden.

Jokić je opisan kao igrač koji je pokazao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može da igra dobru odbranu i da nema problem da zaigra u plej-ofu.

"Mnogo minuta je odigrao, prikazao je odličnu odbranu i bio je lider tima. Sumnjali ste u njega? On je beležio prosečno 25 poena, 13 skokova i 8 asistencija u doigravanju. Tako izgleda neko ko je pravi", navedeno je.

Dodaje se i da je Jokićeva igra služila kao test za protivničke centre.

"Kreativac kao Jokić je na površinu izbacivao njihove slabosti, dodavao je preko celog terena. Morate da imate viziju da biste to uradili. Viziju iza vizije", navodi se.

U tekstu se ističe da je jedina razlika između Jokića i Embida u tome "ko kakav tip košarkaša voli".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA top 100, abdicirao "Kralj", Jokić gleda u leđa dvojici centara, devetorica "gubitnika" na listi, velika nepravda prema Bogiju!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019

"Sports Ilustrejtid" izbacio tradicionalnu listu najboljih 100 igrača u ligi u novoj sezoni. Ima nelogičnosti, ali Amerikanci posebno obraćaju pažnju na igrače koji će u najboljem slučaju biti sedmi na Mundobasketu...Lista je promenjena, "Kralj" više nije na prvom mestu. Smenio ga je Janis Adetokumbo...

Nastavak na Sportske.net...

Sports Ilustrejted: Jokić osmi igrač NBA lige

Izvor: RTS, 14.Sep.2019, 10:09

Uticajni američki list predstavio je spisak košarkaša koji će "obasjati" NBA ligu naredne sezone. Na njoj, pri samom vrhu, našlo se mesta za Nikolu Jokića. . Sports Ilustrejted je izašao sa listom 100 najboljih NBA igrača...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.