Objavljen raspored - Evo kada Jokić i družina ponovo izlaze na parket

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen raspored - Evo kada Jokić i družina ponovo izlaze na parket

Neće biti mnogo vremena za odmor, prva utakmica polufinala za manje od 48 sati.

Košarkaši Denver Nagetsa plasirali su se u polufinale plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u majstorici savladali San Antonio u završnici za infarkt.

Nikola Jokić je zablistao, postao je prvi igrač posle LeBrona Džejmsa koji je u majstorici plej-ofa stigao do tripl-dabl učinka.

Naredni rival ekipe za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koju nastupa srpski internacionalac biće Portland Trejlblejzersi, tim koji je u četvrtfinalu lako izašao na kraj sa Oklahomom (4:1).

Obelodanjen je i raspored utakmica ove polufinalne serije. Prva dva meča igraju se u "Pepsi centru" 30. aprila i 2. maja. Zatim slede dva meča u Portlandu (4. maj i 6. maj), a ukoliko bude potrebe igraće se još 8, 10. i 13. maja.

30.4. Denver – Portland (04.30)

2.5. Denver – Portland (03.00)

4.5. Portland – Denver (04.30)

6.5. Portland – Denver (01.00)

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.