OVO MU JE PROMENILO TOK KARIJERE: Jokić otkrio šta mu je najviše POMOGLO u ovoj sezoni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 10:40

OVO MU JE PROMENILO TOK KARIJERE: Jokić otkrio šta mu je najviše POMOGLO u ovoj sezoni!

Skroman, kao i uvek.

Srpski košarkaš Nikola Jokić definitivno igra najbolju sezonu u NBA ligi. Ipak, da nije sve njegova zasluga potvrdio je  sjajni centar koji je istakao da velike zasluge pripadaju njegovoj supruzi Nataliji.

- Sto posto je pomoglo što sam se oženio. Mogao bih svake godine da se venčavam. Šalim se. I kada padnem i kada igram dobro, znam da imam dobre ljude oko sebe. I njima pripadaju zasluge za ovo što radim, ne samo ove sezone, već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cele karijere - rekao je Nikola Jokić.

Na pitanje šta bi za Srbiju značilo kada bi dobio MVP nagradu, Nikola je bio iskren i skroman.

- Ne znam. Nisam razmišljao o tome, da budemo iskreni. Ako se desi, videćemo. Ne znam.

Srbin je bio sjajan u pobedi nad Detroitom 104:91. Upisao je tripl-dabl sa 20 poena, 15 skokova i 11 asistencija, uz svega 26 minuta na parketu.

Blizu je titule Atletiko, baš blizu. A biće još bliže ako danas (18.30) pobedi Osasunu kod kuće - kvota na keca je 1,25, a na kombinaciju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Osasuna.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Vajdova, ćerka Marjana Vajde
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.