Nurkić u klinču sa navijačima BiH – zbog takvih deca odlaze

Izvor: B92, 10.Avg.2022, 09:22

Nurkić u klinču sa navijačima BiH – "zbog takvih deca odlaze"

Još uvek se ne nazire rešenje situacije u Bosni i Hercegovini, kada je reč o učešću te reprezentacije na Eurobasketu u septembru.

Još uvek se čeka da tamošnji Savez nekako pronađe novac kojim bi "zmajevi" mogli da igraju na kontinentalnom šampionatu.

Javnost se takođe probudila, a pojedini navijači obratili su se direktno igračima, prevashodno nosiocima Jusufu Nurkiću i Džananu Musi sa "ponudom" da se odreknu visokih nedeljnih plata i tako reše problem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novca.

Na to je odgovorio NBA as Portland Trejl Blejzersa koji je burno reagovao rečima:

"Zbog takvih kao ti deca odlaze! Državna reprezentacija je l'? Ne sramoti se", napisao je Nurkić uz emotikon ućutkivanja.

Time je postalo jasno da se čeka isključivo mig države i novac iz te kase, a vremena je sve manje.

Ukoliko ode na EP, Bosna i Hercegovina bi igrala u grupnoj fazi u Kelnu protiv domaćina Nemačke, Francuske, Litvanije, Slovenije i Mađarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nurkić u klinču sa navijačem: Zbog takvih kao ti djeca odlaze

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2022

Učešće košarkaške reprezentacije BiH na Evropskom prvenstvu je još uvijek pod znakom pitanja jer Savez još uvijek nije pronašao novac kako bi "zmajevi" mogli da igraju na kontinentalnom šampionatu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.