Novi tripl-dabl Jokića u pobedi Denvera, loše veče Bogdanovića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2022, 07:22

Novi tripl-dabl Jokića u pobedi Denvera, loše veče Bogdanovića (VIDEO)

Košarkaši Denvera salvadali su na svom terenu Bruklin sa 124:104, a najbolji igrač na meču bio je, pogađate, Nikola Jokić.

Denver je na svom terenu dočekao goste iz Bruklina, a na kraju prve četvrtine, posle velike borbe, gosti su imali prednost 40:39.

U drugoj četvrtini je je domaćin preokrenuo, pošto je tu deonicu dobio sa 37:35. A u trečoj četvrtini se Denver potpuno razigrao - Jokić je pogađao, skakao i razigravao saigrače, a ovaj put nije sve morao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam.

Svi su učestvovali u igri i doprineli ubedljivoj prednosti - treću četvrtinu je Denver dobio sa 31:16.

Denver je sačuvao prednost i na kraju došao do ubedljive pobede - 124:104. Jokić je ostvario novi tripl dabl - postigao je 27 poena, uz 12 skokova i 10 asistencija.

Vil Barton ga je pratio sa 21 poenom, Gordon je dodao 17, a Grin i Moris po 12. U ekipi Bruklina, najefikasniji je bio Kajri Irving sa 27 poena, Tomas je dodao 20, a Blejk Grifin 19.



Dalas nadigrao Atlantu, loše veče Bogdanovića i Janga

Košarkaši Dalasa pobedili su Atlantu sa 103:94 na svom terenu uprkos slabijoj igri Luke Dončića. Na drugoj strani šut nije išao od ruke ni zvezdama Atlante Tre Jangu i Bogdanu Bogdanoviću pa se Dalas novom pobedom učnrstio na petoj poziciji Zapadne konferencije NBA lige.

Slovenački reprezentativac Luka Dončić je imao nešto slabiji učinak nego obično ali su njegovu ulogu vođe tima uspešno preuzeli Redži Bulok i Džejlen Branson, pa u sinoćnom meču nije bilo dileme o pobedniku.

Tandem Dalasa je ubacio po 22 poena uz čak deset pogođenih trojki, a Dončić je meč završio kao treći strelac tima sa trostrukim dvocifrenim učinkom od 18 poena uz 10 skokova i 11 asistencija.

Na drugoj strani u timu Atlante najefikasniji je bio Džon Kolins sa 22 poena i 18 skokova, a Tre Jang je meč završio sa samo 17 postignutih poena bez pogođene trojke iz tri pokušaja.

Naš internacionalac Bogdan Bogdanović je u igri proveo 23 i po minuta, postigao je samo pet poena, iz dva pogođena šuta od 10 pokušaja, uz šest skokova i tri asistencije.



Tim Dalasa je od starta preuzeo vođstvo a Atkanta je samo tokom treće četvrtine pružila ravnopravan otpor što nije bilo dovoljno da se sačuvaju od novog poraza.

Trenutno su na 10. mestu na Istoku, poslednjoj poziciji koje vodi u plej-of, dok se Dalas učvrstio na petoj poziciji Zapada.

Na domaćem terenu slavio je i Klivlend protiv Indijane sa 98:85, a sjajnom efikasnošću predvodio ih je Čedi Osman.

Turski internacionalac je meč završio sa 22 postignuta poena, a pratio ga je veteran Kevin Lav sa 19. Kod Pejsersa je najbolji bio Duarte sa 22 koša.

Boston je ubedljivo nadigrao Orlando sa 116:83 gostujući na Floridi a predvodili su ih Džejlen Braun sa 26 i Nemac Denis Šreder sa 22 postignuta poena.

Rezultati sinoćnih NBA utakmica:

Klivlend - Indijana 98:85

Dalas - Atlanta 103:94

Orlando - Boston 83:116

Hjuston - Nju Orleans 107:120

Los Anđeles Klipers - Milvoki 113:137

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jokićev 14. tripl-dabl u sezoni, Dalas slavio protiv Atlante (VIDEO)

Izvor: Beta, 07.Feb.2022

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Bruklina sa 124:104, u meču u kojem je srpski centar Nikola Jokić upisao svoj 14. trip-dabl u sezoni.Jokić je za 30 minuta na terenu postigao 27 poena uz 12 skokova i deset asistencija, a najbolje su ga pratili Vil Barton sa 21 i Aron...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.