Izvor: RTS, 17.Jan.2021, 12:24

Nikola Jokić je u NBA ligu došao - sa Harvarda?!

Sezonu karijere trenutno igra Nikola Jokić, prosečno beleži tripl-dabl učinak i predvodi ligu u broju asistencija. To ste možda već i pročitali, ali da li ste znali da je Jokić u NBA ligu došao sa Harvarda?
Naravno, u pitanju je šala i Nikolina dosetka prilikom snimanja za predstavljanje pred mečeve Nagetsa u njihovoj ”Bol areni”.

Tako je posle Džamala Marija sa Kentakija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vila Bartona sa Univerziteta Memfis, Bola Bola sa Oregona i Pola Milsapa sa Luizijana teka, red došao na startnog centra i prvu zvezdu tima. 
Nikola Jokić. Broj 15. Pozicija: šta god od mene traže. Škola: Mmm..., Harvard!”, rekao je centar iz Sombora.

Navijači ”grumenja” iz Kolorada su ovo prihvatili sa priličnim simpatijama, a vredi sačekati i videti hoće li se oglasiti neko sa prestižnog Harvarda. Ko zna, možda stigne i ponuda za školarinu za uzvrat dobroj reklami.
Podsetimo, Nikola Jokić je u najjaču ligu sveta i Denver otišao iz beogradske Mege 2015. godine, nakon što je na draftu 2014. izabran kao 41. pik.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.