Nije greška, Kingsi napravili najveći preokret u istoriji NBA. Bjelica fantastičan!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije greška, Kingsi napravili najveći preokret u istoriji NBA. Bjelica fantastičan!

Srbin blizu tripl-dabla, a ono što se desilo u Minesoti nije viđeno nisak ranije.

U još jednoj tužnoj noći prepunoj sećanja na Kobija Brajanta, Badi Hild je u slavu svog idola ubacio Minesoti 42 poena. Sakramento se spustio sa 27 poena deficita, uspeo da izbori produžetak i da trijumfuje.

Neverovatan povratak gostiju, nikada u istoriji se nbije desilo da tim gubi 17 razlike u poslednja tri minuta regularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dela i da na kraju slavi pobedu. Bjelica odličan sa 20 poena, 8 asistencija, 9 skokova. Bogdanović je dodao 11, Sakramento je završio turneju od pet mečeva sa dve uzasopne pobede, ali i negativnom skorom. Na drugoj strani grogirana Minesota se potpuno izgubila u finišu, Vigins je ubacio 36 poena, koketirao je sa tripl-dablom, ali nema utehe, ovo je još jedna izgubljena sezona za "Vukove".

Hild je inače na tri razlike za domaće, pogodio prvo, namerno promašio drugo bacanje, uhvatio loptu i doneo produžetak. Da stvar bude gora za Minesotu, oni su pogodili 23 trojke, rekord franšize i ostali praznih šaka.

Luka Dončić je sa 29 poena, 11 skokova, 5 asistencija vodio Dalas do pobede u Oklahomi. Mavsi su vodili od početka do kraja, njihova prednost nije u poslednjoj četvrtini silazila ispod 10 poena.

Bobi Marjanović nije dobio šansu.

Hjuston je žestoko uzvratio posle poraza od Denvera. Odneli su trijumf protiv odlične Jute, a Erik Gordon je vrhunski glumio Hardena. Postigao je 50 poena, pa su Roketsi bez "Brade" i Vestbruka iznenadili domaće. Gordon je jedini igrač, uz naravno Hardena, posle zlatne generacije i Oladžuvona koji je dao 50 poena za Roketse. Rekao je da je konačno onaj stari posle operacije, a jasno, ovo je rekord karijere.

Zak Lavin je pojačao svoje šanse da se prvi put nađe na Ol-Staru. U poslednjoj četvrtini dao je 14 od 23 poena, ubacio odlučujuća bacanja, pa je Čikago u samom finišu srušio San Antonio.

Derbi Floride pripao je Majamiju koji je strašan kod kuće. Adebajo je napravio tripl dabl, 20 poena, 10 skokova i asistencija, na drugoj strani Vučević 13 poena, 12 skokova. Hit je na domaćem terenu dobio svih 13 mečeva protiv ekipa sa Istoka, u prvoj četvrtini i posle poluvremena su rasturili državnog rivala i pokazali da imaju značajno bolji tim ove godine.

Odlična partija Kevina Lova presudila je Pistonsima u prvom delu, u iznenađujućem trijumfu Klivlenda. Serija je ove godine završena 2:2 neće više igrati do kraja sezone, a oba tima su dobila mečeve na strani.

Rezultati:

Juta - Hjuston 117:126

Oklahoma - Dalas 97:107

Minesota - Sakramento 129:133 pr.

Detroit - Klivlend 100:115

Majami - Orlando 113:92

Čikago - San Antonio 110:109
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.