Nevolje u Zenitu, Dženings besan: Nikad više se ocem i sinom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevolje u Zenitu, Dženings besan: "Nikad više se ocem i sinom!" (foto)

Nisu se izgleda dopale američkom plejmejkeru reči trenera Zenita.

Trener Zenita Vasilij Karašev nedavno je kritikovao najveće letošnje pojačanje svoje ekipe Brendona Dženingsa zbog slabih partija.

Kritikovao je ruski stručnjak američkog plejmejkera nakon katastrofalne partije protiv Turk Telekoma, kada je upisao indeks -4, a posebnu pažnju posvetio je njegovoj očajnoj igri u defanzivi.

To se očigledno nije dopalo bivšem košarkašu brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << NBA klubova, koji je na svom "Instagram" nalogu napisao sledeće.

"Životna lekcija, nikada više neću igrati za tim u kojem otac trenira sina. Nikad više!", jasan je bio Dženings.

Tu objavu je ubrzo obrisao, ali je jasno da nešto ne štima u redovima ruske ekipe, koja je juče dobila Partizan. Dženings je protiv "crno-belih" zabeležio osam poena i po tri skoka i asistencije, ali je imao samo dva indeksirana poena, zbog velikog broja promašenih šuteva.

Sergej Karašev, sin trenera Vasilija, je sa druge strane meč završio sa 21 poenom i indeksom korisnosti 18.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Nikada više neću nastupati za tim gde otac trenira sina"

Izvor: B92, 15.Nov.2018

Brendon Dženings, košarkaš Zenita iz Sankt Peterburga, kritikovao je uslove u kojima se nalazi u svojoj ekipi...Dženings se vratio u Evropu minulog leta i pojačao Zenit u koji vodi Vasili Karasjov, a za koji nastupa njegov sin Sergej...Bivši član NBA lige je na društvenoj mreži Instagram postavio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.