Izvor: RTS, 28.Avg.2020, 18:23

Ne može im "mehur" ništa - NBA Balkanci zajedno na večeri

Predstavnici Srbije, Hrvatske, BiH, Slovenije i Crne Gore u NBA ligi: Nikola Jokić, Boban Marjanović, Mario Hezonja, Ivica Zubac, Jusuf Nurkić, Goran Dragić, Luka Dončić, Vlatko Čančar i Nikola Vučević, zajedno su večerali u restoranu u "mehuru" Diznijevog kompleksa u Orlandu.
NBA liga doživela je burne trenutke u poslednjih 48 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sati, pošto je unija košarkaša rešila da bojkotuje ostatak mečeva plej-ofa zbog policijske brutalnosti u Viskonsinu.

Nakon sastanka igrača, kao i borda direktora, odlučeno je da se nastavi sa takmičenjem u najjačem košarkaškom prvenstvu.
Veče pauze, brojni košarkaši iskoristili su na različite načine. Predstavnici zemalja Balkana odlučili su da odu na zajedničku večeru.
Srbiju predstavljaju Nikola Jokić i Boban Marjanović iz Denvera i Dalasa, Hrvatsku Ivica Zubac iz LA klipersa i Mario Hezonja iz Portlanda, Jusuf Nurkić reprezentuje BiH, Sloveniju Luka Dončić iz Dalasa, Goran Dragić iz Majamija i Vlatko Čančar iz Denvera, dok za reprezentaciju Crne Gore nastupa Nikola Vučević, član Orlanda.
Veliki rivali na terenu, još veći su prijatelji van njega, pa nije redak slučaj da se košarkaši iz balkanskih zemalja "drže" i druže "preko bare".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NBA se zvanično vratio - Meč lopte za Bakse i Lejkerse

Izvor: RTS, 28.Avg.2020

Nakon bojkota NBA košarkaša povodom policijske brutalnosti u Vinskonsinu, doneta je odluka da se plej-of najjačeg košarkaškog takmičenja nastavi u subotu. Prvi će na teren Milvoki i Orlando, potom Lejkersi i Blejzersi, a veče zatvara duel Oklahome i Hjustona. . NBA...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.