NOVI SRBIN U NBA: Nekoliko timova ozbiljno zainteresovano! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SRBIN U NBA: Nekoliko timova ozbiljno zainteresovano! (FOTO)

Predviđa se visoko mesto na draftu.

Mladi reprezentativac Srbije i igrač grčkog Olimpijakosa Aleksej Pokuševski ne prestaje da privlači pažnju NBA klubova zbog svoje atipične građe, fizičkih i atletskih predispozicija, talenta i činjenice da je u mlađim kategorijama igrao sve, od jedinice do petice. Pred kraj prošle godine otkriveno je da ga redovno prate skauti Los Anđeles Lejkersa, ubrzo su se na utakmicama kluba iz Pireja pojavili i ljudi iz Jute, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada su isplivale informacije da je lista zainteresovanih klubova sve duža!

Poslednji klub koji je spreman da se uključi u trku za potpis srpskog košarkaša je - Hjuston. Doduše, grčki Sportdog tvrdi da će se skauti tima iz Teksasa više fokusirati na utakmice Druge lige Grčke, gde Pokuševski igra redovno i u stabilnoj minutaži. Očekuje se da će ih biti u loži na utakmici protiv Ojkasa iz Nafplija u subotu od 16 časova, kada se očekuje da će ponovo imati veći prostor za igru.

Nice to see projected first round pick Aleksej Pokusevski healthy and making his first appearance in the Euroleague this season for Olympiacos. NBA scouts can put away their tin foil hats for now. pic.twitter.com/ZuaxwEhr6T

— Jonathan Givony (@DraftExpress) February 20, 2020

Sve više deluje da će srpska ekipa u NBA (Jokić, Bogdanović, Bjelica, Marjanović, Gudurić, Smailagić) dobiti novog člana na leto...

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jolanda De Rienko, vatrena navijačica Napolija
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.