NJEGOVE REČI IMAJU VELIKU TEŽINU: Ne možete da zaustavite Jokića

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 15:27

NJEGOVE REČI IMAJU VELIKU TEŽINU: Ne možete da zaustavite Jokića

Komplimenti od velikog igrača.

Zvezda Bruklin Netsa i jedan od najboljih košarkaša NBA lige, Kevin Durent. govorio je posle pobede nad Denver Nagetsima o srpskom centru Nikoli Jokiću.

Nije Real prošao u finale Lige šampiona, ali i dalje se bori za titulu. Večerašnji (21.00) meč protiv Sevilje je izuzetno važan za Kraljevski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub, a kvota na keca je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Sevilja.

- Ne možete da zaustavite nijednog od ovih momaka: Janisa, Dončića, Jokića  - rekao je posle meča Durent.

On je i ranije govorio da će Srpski centar još dugo biti sila u NBA ligi i delio mu komplimente.

Sada mu je, posle još jednog međusobnog duela, ponovo odao priznanje.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DVA DANA PRE MAJSTORICE: Igokea potpisala ugovor sa Amerikancem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 08:15

Potvrđene velike ambicije...Košarkaše Igokee u utorak u Beogradu očekuje treći odlučujući meč polufinala plej-ofa protiv Crvene zvezde i borba za plasman u finale ABA lige...Izabranici trenera Dragana Bajića imaju iza sebe sjajnu sezonu, a ambiciozno rukovdostvo već pravi planove za sledeću...Tako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.