NEVEROVATNO: Bivši NBA igrač zbog BIZARNOG razloga dobio otkaz u grčkom velikanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Bivši NBA igrač zbog BIZARNOG razloga dobio otkaz u grčkom velikanu (FOTO)

Podiglo se mnogo prašine.

Krilni centar Klinentoni Erli, nekadašnji košarkaš Njujork Niksa, konačno se ovog leta odlučio da dođe u Evropu, ali nije ni sanjao šta će ga snaći. Erli, 26-godišnji krilni centar, koji je dve godine proveo kao član Niksa u NBA ligi (2014-2016), je morao da napusti AEK iako je pre samo nekoliko nedelja potpisao ugovor sa grčkim velikanom.

OFFICIAL

AEK parts >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ways with Cleanthony @Clearly_BallLyf Earlyhttps://t.co/YvGAzZ2fwL

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) 10. септембар 2017.

Erli (26) je vegan, što znači da ne jede ništa što je životinjskog porekla, a to je predstavljalo veliki problem čelnicima kluba iz Atine. Grčka je poznata po svojim mlečnim proizvodima, ali i po jelima od mesa (giros i suvlaki), ali Amerikanac ništa od toga ne jede, pa je danima gladovao jer su se iz kluba oglušili na njegov zahtev da mu se obezbedi ishrana u skladu sa njegovim opredeljenjem.

Pre dolaska u AEK, Amerikanac je bio interesantan brojnim klubovima, a očigledno je da poseduje kvalitet, pa ne bi bilo iznenađenje da se za njega zainteresuju Crvena zvezda i Partizan koji su u potrazi za krilnim centrom. Ko god da dovede Erlija, morao bi da mu obezbedi ishranu kakvu on želi, jer je jasno da nema nameru da odustane od "veganstva".

ČETIRI DANA PRED PARTIZAN: Jang bojs igrao protiv bivšeg kluba sadašnjeg MILJENIKA Grobara (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.