Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESLANA I MNOGO LOŠA ŠALA NA RAČUN TEODOSIĆA: Naš plejmejker ovo nije zaslužio! Ali, ima i dobrih vesti (FOTO)

Početak NBA lige obeležilo je nekoliko povreda, a Gordon Hejvord, Džeremi Lin i Miloš Teodosić nekome su poslužili kao inspiracija za veoma ružnu šalu.
Naime, ova tri košarkaša, od kojih su Hejvord i Lin doživeli povrede koje su mogle da znače i kraj karijere, su se našli na fotografiji koja prikazuje njih kako u bolovima leže na parketu, dok je ispod njih polje za popularnu društvenu igru, „Tvister“.
BREAKING >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << LITERALLY: Milos Teodosic goes down.
Adam Silver changed the schedule so that there would be less back to back games. Therefore f… pic.twitter.com/KhNewE66Qc
— Basketball Tip Off (@BBallTipoff) October 22, 2017

Neslano…
Inače, Klipersi su objavili i vesti o Teodosiću. Nakon rendgenskih snimaka jasno je da nema preloma, ali Tea tek očekuje pregled magnetnom rezonancom, nakon kog će biti jasno kolika ga pauza očekuje.
The post NESLANA I MNOGO LOŠA ŠALA NA RAČUN TEODOSIĆA: Naš plejmejker ovo nije zaslužio! Ali, ima i dobrih vesti (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.