NBA obradovao Evropljane: Jokić protiv Embida

Izvor: B92, 27.Jan.2023, 14:18

NBA obradovao Evropljane: Jokić protiv Embida

U subotu od 21 čas se "sudaraju" najbolji centri NBA lige – Nikola Jokić i Džoel Embid.

Ovaj spektakularni okršaj možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

76ersi dočekuju ekipu iz Kolorada u Vels Fargo Centru u Filadelfiji.

Dva tima plasirana u samom vrhu Istočne i Zapadne konferencije nisu se sastala još od marta prošle godine, kada su Nagetsi bili bolji 114-110.

Utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će obeležiti susret dvojice superiornih centara i velikih rivala u trci za priznanje za najkorisnijeg NBA igrača tokom poslednjih sezona, Nikole Jokića i Džoela Embiida, iz kojih je Jokić izašao kao pobednik 20-21. i 21-22. i zahvaljujići svojoj briljantnoj igri i zadivljujućoj statistici na najboljem je putu da treći put zaredom osvoji MVP nagradu.

Nikola će treći put biti starter na NBA All-Star utakmici koja se 19. februara igra u Solt Lejk Sitiju prvi put posle 1993. godine.

U Spektrum Centru u Šarlotu, Hornetsi su domaćini timu sa Floride. U ekipi iz Severne Karoline i ove godine blista izvanredni bek LaMelo Bol, zvanično najbolji NBA ruki u sezoni 2020-21, dok u Hitu vodeću rolu i dalje ima iskusni Džimi Batler, šest puta učesnik All-Star utakmice. 27. pik na NBA draftu 2022, Nikola Jović, perspektivni krilni centar Majamija, još uvek pauzira zbog povrede leđa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.