NBA na Dorćolu – među prisutnima i vlasnik Sakramenta VIDEO

Izvor: B92, 17.Avg.2018, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA na Dorćolu – među prisutnima i vlasnik Sakramenta VIDEO

Košarkaški kamp "Košarkaš bez granica" okupio je veliki broj poznatih igrača širom sveta, a oni su i posle kampa nastavili sa treninzima i druženjem.

Košarkaški menadžer Aleksandar Rašković na zvaničnom tivter profilu okačio je nekoliko video snimaka na kojima treniraju brojni poznati košarkaši.

Điđi Datome, Frenk Kaminski, Beno Udrih, Nikola Vučević, Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica, Jan Veseli, Nemanja Bjelica, Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kalinić, Marko Gudurić, Nemanja Nedović i drugi košarkaši okupili su se na Dorćolu u hali KK Dinamik da odigraju košarku.

Među prisutnima u hali nalazi se i vlasnik Sakramento Kingsa Vivek Ranadive, koji je iskoristio šansu da da popriča sa Nemanjom Bjelicom, koji je ovog leta potpisao ugovor sa franšizom iz Kalifornije.

Zaista je prelepo videti ovoliko broj kvalitetnih košarkaša na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.