NBA na B92.net – sve na jednom mestu!

Izvor: B92, 18.Okt.2021, 15:55

NBA na B92.net – sve na jednom mestu!

Počinje nova, "dijamantska" 75. NBA sezona, a B92.net je za vas spremio specijal posvećen najboljoj košarkaškoj ligi sveta.

Prve utakmice su na programu u sredu ujutru, a tokom cele sezone, sve do završnice finalne serije sredinom juna 2022, pratićemo sa vama sva dešavanja iz SAD.

Na B92.net NBA specijalu vas očekuje nekoliko posebnih rubrika, između ostalih i TRIBINA, gde ćete moći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da čitate naše najave, analize, intervjue i razne druge priče...

U centru pažnje će, naravno, biti naši IGRAČI kojih je ove sezone u NBA petorica – Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović i Aleksej Pokuševski.

Naravno, nećemo zapostaviti ni region koji je verna publika našeg portala, pa ćemo pratiti i nastupe najboljih igrača iz bivše Jugoslavije poput Luke Dončića, Bojana Bogdanović, Nikole Vučevića, Jusufa Nurkića, Gorana Dragića, ali i Denija Avdije...

Pažljivo ćemo opet pratiti i MVP trku, gde će naš fokus opet verovatno biti na JOKIĆU, u posebnoj rubrici TRADE možete da pratite kretanja na NBA tržištu, a na jednom mestu ćete imati i sve TABELE.

Kad počne sezona, svakog dana ćete moći da pogledate i najzanimljivije detalje sa određenih utakmica i poslušate izjave glavnih aktera u rubruci VIDEO.

U zavisnosti od rasporeda, na našem portalu ćete, kao i prethodnih godina, moći da pratite i tekstualne prenose najinteresantnijih utakmica u LIVE BLOGU.

U direktnoj saradnji sa NBA pokrenuli smo i našu ligu, pa Vas pozivamo da igrate sa nama Fantasy. Kod za B92.net ligu je 805b419173

Srećna vam nova NBA sezona!

Vaš B92 Sport

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.