NBA liga se širi, Sijetl ponovo dobija franšizu!

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA liga se širi, Sijetl ponovo dobija franšizu!

Ekipa za koju su svojevremeno nastupali Rej Alen, Geri Pejton i Šon Kemp, prestala je da postoji 2008. kada je ta franšiza preseljena u Oklahomu.

Nekada jedan od najjačih timova NBA lige Sijetl Supersoniksi, čije boje je svojevremeno branio i Vladimir Radmanović, ponovo bi mogli da se pojave u NBA ligi.

Naime, čelnici lige smatraju da postoji prostora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za proširenje lige, te su voljni da Sijetlu ponude članstvo.

Ono što je potrebno da Sijetl kao grad uradi je da obezvedi halu koja ispunjava sve uslove koje nalažu pravila NBA lige, i "ponuda će biti na njihovom stolu u roku od sat vremena".

Podsetimo ovaj grad je 2008. izgubio franšizu, ona je preseljena u Oklahomu. Supersoniksi od tada ne postoje, a umesto njih smo imali priliku da gledamo Tandere.

Sada bi Soniksi mogli da se vrate na velike vrata, možda već i od naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.