NBA Top 5 – Krauder srušio Netse, Kris stavio Adamsa na poster VIDEO

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA Top 5 – Krauder srušio Netse, Kris stavio Adamsa "na poster" VIDEO

Izabrano je pet najatraktivnijih poteza iz protekle NBA noći, a ovu listu predvodi šut Džeja Kraudera za pobedu Memfisa u poslednjoj sekundi.

Oklahoma Siti Tander je bez milosti ponizio Golden Stejt Voriorse (rečenica koju je izuzetno neobično izgovoriti), a sa tog meča nam dolazi jedan atraktivan potez.

On je bio izveden u režiji Voriorsa, tačnije Markiza Krisa koji je zakucao preko Stivena Adamsa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zauzeo petu poziciju na ovoj listi.

Ipak, za najbolji potez odabran je pomenuti šut Džeja Kraudera za pobedu Memfis Grizlisa nad Netsima u poslednjim sekundama utakmice, pa je čitav Tenesi "eksplodirao".
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.