NBA PLEJ-OF: Seltiksi DEKLASIRALI Kavalirse, Džejmsu se nešto slično NIKADA nije desilo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA PLEJ-OF: Seltiksi DEKLASIRALI Kavalirse, Džejmsu se nešto slično NIKADA nije desilo (FOTO)

Sledeći meč takođe u Bostonu.

Košarkaši Bostona uspešno su otvorili finalnu seriju Istočne konferencije NBA lige. Seltiksi su iskoristili prednost domaćeg terena i slavili protiv Klivlenda sa 108:83, a najveći doprinos je dala startna petorka u sastavu Moris, Horford, Rozir, Tejtum i Braun. Oni su ukupno dali 88 poena, s tim da je najefikasniji bio Džejlin Braun sa 23 poena. Markus Moris je ubacio dva manje, ali imao i deset skokova. Na drugoj strani, starteri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kavalirsa su ubacili 46 poena, skoro duplo manje.

Lebron Džejms nije bio prvi strelac. Kevin Lav je dao 17, a Kralj Džejms dva manje. Ovaj duel, Džejms će zapamtiti i po još jednom negativnom podatku. Na poluvremenu, njegova ekipa je gubila sa 61:35, što je najveći deficit (posle prvog poluvremena) u utakmicama plej-ofa u kojima je on igrao.

IZ PRVE RUKE: Zašto je otišao Alimpijević, otkrio je kapiten Lazić

PARTIZAN UBEDLJIV: Crno-beli protutnjali kroz Vršac i zabeležili važan trijumf!

Scoring comparison:

Boston starters: 88 points (57.6% FG, 10-21 3-PT)

Cleveland starters 46 points (32.7% FG, 3-19 3-PT)

— Celtics Stats (@celtics_stats) May 13, 2018

I u sledećem meču, Seltiksi će biti domaćini. U finalu Zapada igraće Golden Stejt i Hjuston

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.