NBA: Očajan ŠUT Dalasa za TRI uz slabo poluvreme nije moglo doneti ništa dobro za Maverikse

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 08:36

NBA: Očajan ŠUT Dalasa za TRI uz slabo poluvreme nije moglo doneti ništa dobro za Maverikse

Marjanović nije ulazio u igru.

Košarkaši Bruklin Netsa savladali su na gostovanju u Teksasu ekipu Dalasa sa 102:99, nakon preokreta u drugom poluvremenu.

Dalas je za tri poena šutiraoočajnih devet od/46, od čega su dva najbitnije trojke promašene u poslednja dva napada, za potencijalno izjednačenje i produžetak.

Nakon prvih 12 minuta, Dalas je vodio sa šest poena, da bi na poluvreme odneo dvocifrenu rliziku, koja je iznosila 12 poena. Najveća prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznosila je 17 poena u korist Dalasa i to sredinom treće deonice.

Durent je predvodio Netse sa 24 poena, jedan manje uz 12 asistencija i devet skokova imao je Harden, dok je Oldridž ubacio 15 poena.

Dončić je u redovima Dalasa ubacio 28 poena, Porzingis je postigao 17, a Fini-Smit 15 poena.

Srpski košarkaš Boban

Rezultati:

San Antonio - Njujork 109:121

Dalas - Bruklin 99:102

L.A. Lejkers - Boston 117:102
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.