NBA: Jokić razbio strašnog Karija i Durenta, Bjelica majstor i za Vestbruka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Jokić razbio strašnog Karija i Durenta, Bjelica majstor i za Vestbruka (VIDEO)

Sjajne partije srpskih košarkaša.

Nikola Jokić je bio jedan od junaka trijumfa Denvera nad Golden Stejtom rezultatom 100:98. Srpski centar je doprineo trećem trijumfu Nagetsa u tri meča sa 23 poena, 11 skokova i šest asistencija.

Španski centar Huan Ernangoez je bio „meč vine“ jer je fenomenalnom rapom u polednjim sekundama sprečio goste da izbore produžetak.

Jokić je pogodio sedam od 14 šuteva za dva poena i devet od 12 slobodnih bacanja, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je promašio jedini šut za tri poena. Efikasniji od snažnog Srbina je bio jedino Geri Haris sa 28 poena.

„Raatnicima“ nije pomogao ni raspoloženi Stefon Kari koji je zabeležio 30 poena, dok je Kevin Durent sakupio 20 poena, 11 skokova i sedam asistencija.

Sakramento je bio bolji od Oklahome sa 131:120 uz važnu ulogu Nemanje Bjelice koji je za 31 minut na terenu ubacio 12 poena uz sjajan šut iz igre (3/4 za dva, 2/2 za tri poena). Srpski as je imao i pet uhvaćenih lopti i četiri asistencije. Iman Šumpert je bio najefikasniji kod Kingsa sa 26 poena, četiri manje uz 10 skokova je imao Dearon Foks.

Oklahomi nije pomogao ni Rasel Vestbruk sa 32 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.