NBA: Dončić se povredio i izašao na startu utakmice, Bobiju šest minuta igre, Boston u crnoj seriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 09:31

NBA: Dončić se povredio i izašao na startu utakmice, Bobiju šest minuta igre, Boston u crnoj seriji

Nepredvidiva noć.

Košarkaši Detroita pobedili su u spektakularnom meču ekipu Bruklina sa 130:122 i tako prekinuli crni niz od četiri poraza u NBA ligi. Najbolji je bio Sadik Sadik Bej sa 25 poena i devet skokova, Aleks Burks dodao je 20 poena, Džejden Ajvi 16 poena i osam asistencija, a Kilijan Hejs 16 poena i pet skokova.

Njujork je posle produžetaka nadigrao Boston sa 120:117 nanevši im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treći uzastopni poraz. Nikse je predvodio Džulijus Rendl sa 37 poena i devet skokova.

Džejlen Branson pobedi je doprineo sa 29 poena, sedam asistencija i blokadom na samom kraju utakmice, Ar Džej Baret sa 19 poena, a Imanuel Kvikli sa 17 poena i pet skokova.

U ekipi Bostona najefikasniji je bio Džejson Tejtum sa 35 poena uz 14 skokova.

Košarkaši Klivlenda pobedili su Hjuston sa 113:95. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Darijus Garland sa 26 poena, uz devet asistencija i Evan Mobli sa 21 poenom uz 10 skokova. Din Vajt dodao je 15 poena, a Džeret Alen 14 poena i 10 skokova.

U ekipi Hjustona, koja je sa 11 pobeda i 38 poraza najlošija u ligi, najefikasniji je bio Tari Ison sa 18 poena uz 11 skokova. Kenjon Martin, Džabari Smit i Alperen Šengun dodali su po 14. Srpski centar Boban Marjanović utakmicu je završio sa četiri poena, tri skoka i asistencijom.

U ostalim utakmicama Šarlot je pobedio Čikago sa 111:96, Los Anđeles Klipersi pobedili su San Antonio sa 138:100, dok je Dalas pobedio Finiks sa 99:95, a igrač pobedničke ekipe Luka Dončić je posle tri minuta napustio teren zbog problema sa levim skočnim zglobom.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.