NBA: Buker i Harden najbolji u februaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 12:19

NBA: Buker i Harden najbolji u februaru

Nezaustavljivi.

Devin Buker i Džejms Harden, košarkaši Finiksa i Bruklina, proglašeni su za najbolje igrače Zapadne i Istočne konferencije u feburaru u NBA ligi.

Buker je tokom februara prosečno beležio 27,9 poena i 4,5 asistencija što je pomoglo Sansima da tokom ovog meseca dođu do učinka od 12 pobeda i tri poraza.

Prva "Brada" najjače košarkaške lige na svetu imala je prosečan učinak od 25,6 poena, 10,7 asistencija i 8,8 skokova na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 13 odigranih utakmica u februaru, a Netsi su ovaj mesec završili sa skorom od 9-4.

Košarkaši Partizana večeras (20.00) igraju možda i meč sezone u Italiji protiv Trenta jer je u pitanju direktan rival za plasman u četvrtfinale Evrokupa, a crno-beli su van konkurencije za plej-of ABA lige, pa im je Evropa prilika za spas sezone. Kvota na dvojku je 2,70, a na keca 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Trento - Partizan.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.