NBA: Bjelica ODSVIRAO Džezerima, Bogdanu i Bobiju ni MINUT! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2017, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Bjelica ODSVIRAO Džezerima, Bogdanu i Bobiju ni MINUT! (VIDEO+FOTO)

Odigrano 10 mečeva.

Prethodne noći odigrano je 10 utakmica u NBA. Srbiju su predstavljala tri reprezentativca, ali se samo jedan našao na parketu. Nemanja Bjelica bio je među najzaslužnijima za pobedu Minesote nad Jutom (100:97), dok Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović nisu dobili šansu da zaigraju u Sakramentu, odnosno, Detroitu.

Napravio je odličnu karijeru u NBA, a onda se vratio u Evropu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video DELIJE! (FOTO)

SRBI BLISTALI: Sjajni Milutinov, Marković i Milosavljević, ali sve je zasenio Štimac (VIDEO+FOTO)

Bjelica je u igri proveo 13 minuta i za to vreme postigao 10 poena, uz pet skokova, ubacivši dve trojke iz dva pokušaja. Vukove je do trijumfa vodio Endrju Vigins sa 21 košem, Karl Entoni-Tauns ostvario je "dabl-dabl" (20p, 10sk), dok je Batler na 13 poena dodao sedam uhvaćenih lopti.

Doskorašnji član Minesote Riki Rubio dočekan je ovacijama u Mineapolisu, publika je znala da nagradi bivšeg ljubimca, koji je ujedno bio najefikasniji kod Džezera sa 19 poena i 11 asistencija. Zanimljivo, u timu domaćina Džamal Kraford je svih 17 poena postigao u poslednjem periodu.

Jamal Crawford erupts for 17 in the 4th and ices the game for the @Timberwolves!

MIN - 100 / @utahjazz 97 pic.twitter.com/SEVbifzc0k

— NBA (@NBA) October 21, 2017

Junak večeri je Nikola Vučinić. Centar Orlanda i veliki navijač Crvene zvezde, postigao je 41 poen i postavio rekord karijere, ali su njegovi Medžiksi poraženi od Bruklina.

Bogdan Bogdanović nije bio u timu Sakramenta, a Kingzi su slavili u Teksasu. Briljirao je Džordž Hil sa 21 poenom, Zek Rendolf i Badi Hil dali su po 13, dok se u poraženom sastavu istakao Harison Barns sa 24 poena, veteran Novicki imao je 10 poena i devet uhvaćenih lopti.

Trener Detroita Sten Van Gandi izostavio je Bobana Marjanovića, koji čak nije bio ni na klupi i to mu se osvetilo. Pistonsi su izgubili u prestonici, a Vizardse su do pobede vodili Džon Vol sa 27, odnosno, Brdli Bil sa 24 koša.

Šampion Golden Stejt slavio je protiv Nju Orleansa 128:120. Dabl-dabl učinak Entonija Dejvisa i DeMarkusa Kazinsa ostao je u drugom planu, a kod Voriorsa je blistala vodeća trojka: Kari i Tompson sa po 23 i Durent sa 22 poena.

#Celtics win 102-92 led by @KyrieIrving with 21 points pic.twitter.com/sxboYWLXU2

— Boston Celtics (@celtics) October 21, 2017

Veliki obračun viđen je u Milvokiju. Ni 34 poena Janisa Adetokumba, uz po osam skokova i asistencija, nisu pomogla Baksima. Vicešampion Klivlend trijumfovao je zahvaljujući sjajnoj partiji Lebrona Džejmsa, Kralj je predvodio Kavse sa 24 poena, osam dodavanja i pet skokova.

The Bucks lost, but you can't blame Giannis. 👀 pic.twitter.com/oXlFmQ47nt

— theScore (@theScore) October 21, 2017

Najviše koševa viđeno je u duelu Finiksa i Lejkersa - 262. Jezerdžije su trijumfovale, najviše zahvaljujuči Lonzu Bolu, kome je na drugom meču u karijeri nedostajala asistencija za tripl-dabl: 29 poena, 11 skokova i devet dodavanja.

MIŠKO POGODIO PRAVO U CENTAR: Najpotcenjeniji igrač u Srbiji igra u Zvezdi (FOTO)

Rezultati:

Šarlot - Atlanta 109:91

Indijana - Portland 96:114

Milvoki - Klivlend 97:116

Filadelfija - Boston 92:102

Vašington - Detroit 115:111

Bruklin - Orlando 126:121

Minesota - Juta 100:97

Dalas - Sakramento 88:93

Nju Orleans - Golden Stejt 120:128

Finiks - LA Lejkersi 130:132

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Crnogorac iz snova, Bogdan odložio debi, pravda za srpskog "Profesora"! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2017

Marjanović i Bogdanović nisu bili na parketu, "Delija" obeležio veče u NBA, Bjelica opet odličan!..Debi Bogdana Bogdanovića je opet odložen, tačnije još se nije oporavio od povrede, a Kingsi su slavili u Teksasu, prva pobeda za Sakramento protiv slabog Dalasa. Džordž Hil ih je vodio sa 21...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.