Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 08:28

NAJAVA DANA (utorak, 4. avgust): Fulamovo finale je glavno, pa plej-of Serije B, Irci i naravno NBA

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas...

BRENTFORD – FULAM, 20.45

(Fudbal, Engleska 2, plej-of, finale)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vreme je da se odluči ko će u Premijer ligu. Brentford, koji bi se u društvu najboljih našao po prvi put, ili Fulam koji je iz nje ispao prošle godine. Ulog je dakle ogroman, a s obzirom da i jedni i drugi igraju prilično ofanzivan fudbal ove sezone i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovog puta očekujemo golove na obe strane. Brentford je ipak dobio dva prethodna međusobna duela bez primljenog gola, a poslednji poraz od Fulama pretrpeo je pre četiri godine.

LILSTROM – SOGNDAL, 19.00

(Fudbal, Norveška 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Lilstrom je vezao četiri utakmice bez trijumfa. Sogndal je s druge strane posle tri uzastopna poraza u prošlom kolu dobio Raufos. Posle šest kola ova dva tima na tabeli razdvaja bod u korist gostiju. Njihov poslednji zvanični susret odigrao se 2017. kada su ovi rivali nastupali u najjačoj diviziji Norveške i tada je Lilstrom slavio minimalnim rezultatom.

VS VONDERERS – PERT GLORI, 11.30

(Fudbal, Australija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin je posle tri uzastopna remija savladao Velington Finiks minimalnim rezultatom. Pert Glori je sezonu nastavio pobedom, međutim usledila su dva poraza od kojih je poslednji bio prilično ubedljiv. Izgubili su od Adelejd Junajteda sa 5:3 što svakako može da utiče na moral ekipe. S druge strane kada su dueli sa Vonderersima u pitanju tradicija je prilično na strani gostiju. Od njih nisu gubili na poslednjih osam odmeravanja, od kojih je čak četiri završeno nerešenim rezultatom.

KJEVO – EMPOLI, 21.00

(Fudbal, Italija 2, plej-of, četvrtfinale)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U pravom trenutku Kjevo je podigao formu i okončao regularni deo sezone sa tri uzastopne pobede. Empoli je u poslednjem kolu savladao Livorno i obezbedio mesto u plej-ofu, međutim ne mogu baš da se pohvale dobrom formom. Izgubili su tri od poslednjih pet utakmica, dok su na četiri prethodne primili čak 11 golova. Pored bolje forme Kjevo može da se osloni i na dobre partije kod kuće. Od šest poslednjih dobio je četiri. I pored svega verovatno nas očekuje tvrd meč, kao i prethodna četiri koja su završena nerešeno.

FIN HARPS – ŠELBURN, 18.45

(Fudbal, Republika Irska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fin Harps je nastavio sa lošim izdanjima koje je prikazivao i neposredno pred prekid prvenstva. U prvoj utakmici nastavka poražen je u gostima od Šemrok Roversa rezultatom 3:1. Šelburn je u sličnoj situaciji kada je forma u pitanju i takođe je sezonu nastavio loše pošto je izgubio od Voterforda kod kuće sa 1:0. Dva rivala srela su se poslednji put 2018. u drugoj Irskoj diviziji i te godine su odigrali ukupno tri meča, sva tri bez pobednika.

BOHEMIANS – ČURDIM, 17.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Već su se prijateljski sretali u maju, a sasvim očekivano, Bohemians je slavio sa 2:1. Inače, ovaj tim je izgubio polufinalni dvomeč plej-ofa, uprkos pobedi u drugoj utakmici nad ekipom Mlade Boleslave. Čurdim je osrednji drugoligaški sastav. S tim u vezi, Bohemians treba smatrati znatno boljim, odnosno izvesnijim za pobednika ovog meča.

TABOR SEŽANA – FERENCVAROŠ, 17.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nakon zaista najinteresantnijeg mogućeg finiša prvenstva u Sloveniji, gde se proslavilo Celje, Tabor Sežana može da se pohvali da je samo jednom poraženo u poslednjih pet kola. Činjenica je da su oni osvojili sedmo mesto, što znači da u ukupnom skoru ne blistaju. Ferencvaroš je šampion Mađarske, što nas vuče ka zaključku da će ova utakmica skoro pa sigurno proći u njihovoj dominaciji. Naravno, s obzirom da je reč o pripremnom meču, raspucavanje je očekivano i normalno.

TULUZ – BORDO, 19.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tuluz je prošle sezone bio ubedljiv fenjeraš. To znači da ih je Bordo s pravom dva puta tukao sa GG3+ ishodima. Inače, mečevi ovog para su jednostavno takvi, pa GG dolazi kao obaveza još od maja 2017. godine. Pošto je Bordo na pripremnim utakmicama dva puta remizirao videće se šta može da učini. U svakom slučaju svima su zbog pauze noge teške, pa ostaje da se vidi koliko je žustrine ostalo u oba tima.

SAKRAMENTO – DALAS, 20.30

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sakramento je dobio samo Kliperse na poslednjih pet utakmica. Dalas je za pobedu bolji, ali nikako ne i ubitačan. Inače, ovaj tim je dobio i poslednja dva susreta para s početka godine, a s obzirom da i jedni i drugi mahom postižu preko 100 poena na svojim poslednjim utakmicama, trebalo bi se pozabaviti ponuđenim marginama. To bi zbilja mogao da bude isplativ kladilački potez.

LOS ANĐELES KLIPERS – FINIKS, 22.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Finiks je od poslednjih pet utakmica izgubio samo onu protiv Bostona. Znači gosti su dobri, ali ni Klipersi nisu ni najmanje naivni. Igraju dobru košarku, a na poslednjem okršaju rezultatski su dokrajčili Nju Orleans sa 126:103. Finiksu neće biti lako, a i kako bi kada su ih Klipersi dobili na četiri od poslednjih pet odigranih utakmica.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.