Milvoki i dalje bez poraza, poraz Reptorsa od Čikaga

Izvor: B92, 14.Okt.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milvoki i dalje bez poraza, poraz Reptorsa od Čikaga

U noći između nedelje i ponedeljka odigrane su tri prijateljske utakmice između NBA ekipa.

Milvoki je i bez glavne zvezde Janisa Adetokumba uspeo da pobedi Vašington sa 115:108, košarkaši Filadelfije bili su bolji od Orlanda (124:96), a Čikago od šampiona Toronta, 105:91.

Milvoki je stigao do trijumfa zahvaljujući raspoloženom Krisu Midltonu koji je susret završio sa 22 poena, Ersan Iljasova je postigao četiri poena manje, dok je u timu Vašingtona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bredli Bil bio najbolji sa 20 poena.

Baksi su tako nastavili seriju pobeda u mečevima pred početak sezone.

"Možda ovo nije bio sjajan meč, bilo je dosta nepovezanih akcija, ali bilo je i stvari kojima sam zadovoljan. Mislim da će biti dobro što imamo nekoliko dana za trening pred poslednju kontrolnu utakmicu", izjavio je trener Milvokija Majk Badenholzer.

Filadelfija je do pobede protiv Orlanda stigla u susretu u kojem je Džoel Embid imao 15 poena uz devet asistencija, dok su u ekipi Orlanda najbolji bili Fulc, Bamba i Aminu koji su postigli po 12 poena.

Šampion Toronto doživeo je poraz od Čikago Bulsa. Utakmicu je obeležio Zek levin koji je postigao 26 poena uz pet skokova i četiri asistencije, Kobi Vajt je postigao 18, a Finac Lauri Markanen 15 poena.

Kod Reptorsa, O Dži Anunobi je zabeležio 15 poena, a Met Tomas 12.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.