Mesina novi Evropljanin kao glavni trener u NBA?

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesina novi Evropljanin kao glavni trener u NBA?

Igor Kokoškov je do sada bio jedini "čisti" Evropljanin kao trener u NBA ligi, drugi bi mogao da bude Italijan.

Nakon što je Igor Kokoškov dobio prošle godine posao trenera Finiksa (koji je izgubio na kraju ove sezone) postao je prvi čistokrvni Evropljanin koji je rođen u Evropi i koji je vodio NBA tim kao prvi trener.

Drugi bi mogao da bude Etore Mesina.

Nekadašnji selektor reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Italije sada je pomoćnik Gregu Popoviču u San Antonio Sparsima, a mogao bi da bude novi trener Klivlenda.

Mesina će imati razgovor sa čelnicima tog kluba i nije za sada jedini kandidat, ali je po mnogima i prvi favorit za to mesto.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žarko Paspalj sa plaže u NBA: "Nude 350.000 dolara. I ja zapalih, a što ne bih"

Izvor: B92, 08.Maj.2019, 08:25

“Otišao sam lepo na more, ni pomišljao nisam na koševe, kad je stigla ponuda iz Teksasa. Javio mi se drugi trener Greg Popović. Reče da me je gledao u Diseldorfu i Zagrebu, šalju mi avionsku kartu, nude 350.000 dolara. I ja zapalih. Zašto i ne bih…”..Ovako je Žarko Paspalj opisao svoj odlazak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.