Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2021, 19:08

Medžik o Jokiću: Dostojan je MVP nagrade, najkonstantniji je

Velika stvar je kada vas neko poput Džonsona pohvali

Ako pitate Medžika Džonsona, on nema dilemu ko bi trebalo da bude MVP NBA lige. Naravno, u pitanju je srpski div Nikola Jokić.

Posebno čuvenog Medžika intrigira kako Jokić uspeva da održava Denver u nizu pobeda posle povrede Džamala Marija.

U poređenju sa preostalim takmacima za MVP nagradu, po mišljenju Džonsona to su Džoel >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Embid i Stef Kari, Jokićeva prednost je u konstantnosti.

Lebron i Džoel Embid započeli su sezonu vodeći u MVP trci, zatim je Stef Kari imao vrucću seriju… Ali, najkonstantniji momak tokom cele sezone bio je Nikola Jokić. Doveo je svoj tim do učinka 9-1 otkako je van tima zvezda ekipe Džamal ​​Mari, dokazujucći da je dostojan da bude proglašen za MVP igrača“, napisao je Džonson na Tviteru.

Denver ima devet pobeda u poslednjih 10 utakmica. Jokić briljira iz kolo u kolo, a njegovo povezivanje sa MVP nagradom je sve glasnije i glasnije.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.