Marjanović opet iskoristio šansu u porazu Dalasa od Indijane (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 09:18

Marjanović opet iskoristio šansu u porazu Dalasa od Indijane (VIDEO)

Košarkaši Dalas meveriksa poraženi su od Indijane u pripremnoj utakmici pred novu sezonu. Pejsersi su u Diznivorldu bili bolji rezultatom 118:111.

Dalas je bolje otvorio meč i vodio tokom prvog poluvremena, ali su igrači Indijane uspeli da se vrate već do poluvremena i preuzmu kontrolu.

U drugom delu su nastavili seriju kojom su došli do drugog trijumfa u NBA mehuru.

Mevsima nije pomogla ni sjajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << partija Luke Dončića, kojem je jedna asistencija nedostajala za tripl-dabl – 20 poena (6-14 iz igre), 11 skokova i devet uspešnih dodavanja, dok je dobru partiju ponovo prikazao Boban Marjanović.

Srpski centar je na parketu proveo nešto više od 15 minuta i za to vreme postigao 11 poena (5-7 iz igre) i uhvatio šest lopti.

S druge strane, kod Indijane je bolji od ostalih bio Voren sa 20 poena, tri više od Brogdona, a četiri od Viktora Oladipa.

Pejsersi su zabeležili i drugi trijumf pred nastavak sezone posle pauze zbog koronavirusa, dok Dalas sada ima polovičan učinak.

U ostalim utakmicama Oklahoma je sa 102:97 bila bolja od Filadelfije, dok je Boston nadigrao Finiks sanse – 117:103.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.