Izvor: RTS, 24.Sep.2020, 07:26

Majami na korak od NBA finala

Košarkaši Hita savladali su Seltikse u četvrtom meču finalne serije Istočne konferencije rezultatom 112:109 i došli do prednosti od 3-1, odnosno na samo pobedu od plsamana u veliko finale NBA.
U novom trileru i superuzbudljivom meču dva tima, heroj je bio ruki Majamija Tajler Hiro, koji je ubacio rekord karijere od 37 poena.

On je pogodio 14 od 21 upućenog šuta, a pet ubačenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je bilo iza linije za tri poena.
Odlično su ga ispratili Džimi Batler sa 24 poena i devet skokova, Bem Adebajo je imao 20 poena i 12 uhvaćenih lopti, dok je ”Dragon” Goran Dragić meč završio sa 22, uz pet skokova i tri asistencije.
Za nijansu bolji od ostalih u timu Bostona, koji je veći deo meča proveo u zaostataku i ”jurnjavi” rezultata, bio je je Džejson Tejtum sa 28 poena i devet skokova, dok je Džejlen Braun imao isti broj uhvaćenih lopti ali je postigao sedam poena manje.
Markus Smart je imao dabl-dabl od 10 poena i 11 asistencija, dok je Kemba Voker dodao 20 uz četiri skoka i pet uspešnih dodavanja.
Naredni, peti a možda i poslednji duel ove serije igra se u noći između petka i subote od 02.30.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majami na korak od velikog finala NBA lige

Izvor: Beta, 24.Sep.2020

Košarkaši Majamija poveli su sa 3:1 protiv Bostona u finalu plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi, pošto su noćas pobedili sa 112:109.Majami je predvodio Tajler Hiro klupskim rekordom u plej-ofu za "rukija" od 37 poena, a imao je i šest skokova i tri asistencije. Iz igre je šutirao 14/21, ...

Nastavak na Beta...

"Ruki" ispisao istoriju " Majami pred velikim finalom! VIDEO

Izvor: B92, 24.Sep.2020

Majami Hit nalazi se pred plasmanom u veliko finale NBA lige...Tim Erika Spoelstre pobedio je Boston Seltikse 112:109 i povećao na 3:1 u finalnoj seriji plej-ofa na Istoku...Za mesto u finalu neophodna mu je samo jedan trijumf...Četvrti meč obeležio je "ruki" Hita Tajler Hirou sa čak 37 poena (14/21...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.