Maestro Dončić blizu tripl-dabla, dobar i Bobi, ali nije vredelo Dalasu (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2020, 00:39

Maestro Dončić blizu tripl-dabla, dobar i Bobi, ali nije vredelo Dalasu (video)

Posle pobede nad Lejkersima, Dalas večeras doživeo i prvi poraz na aktuelnim pripremama za nastavak NBA lige.

Košarkaši Dalasa i Indijane odigrali su zanimljiv meč u sklopu priprema za nastavak sezone u NBA ligi.

''Pejsersi'' su slavili sa 118:111 u utakmici u kojoj je bilo rezultatskih obrta.

Predvođen raspoloženim Lukom Dončićem, Dalas je sjajno odigrao prvu četvrtinu, dobio ju je sa 37:26, a tu prednost je uspešno održavao i u većčem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << delu druge četvrtine.

Ipak, pred kraj poluvremena Indijana uspeva da uhvati priključak i smanji na 64:61. Bolja igra Indijane nastavila se i u trećem kvartalu kada su Pejsersi uspeli da povedu i do kraja su to vođstvo uspešno održavali. Dalas je tokom poslednje četvrtine uspeo da priđe na 109-107, ali sam finiš je pripao Indijani koja je upisala trijumf.

Luka Dončić je bio na pragu tripl-dabla, upisao je 20 poena, 11 skokova i 9 asistencija za samo 24 minuta, a pratio ga je Kleber sa 18 poena, dok je naš Boban Marjanović za 15 minuta u igri upisao 11 poena, šest skokova i jednu asistenciju, uz šut iz igre 5/7.

U pobedničkoj ekipi Voren najefikasniji sa 20 poena, Brogdon je upisao 17, a Oladipo 16 poena.

-

-

How does he do it?! https://t.co/D1RlEKV2Hw

— Dallas Mavericks (@dallasmavs) July 26, 2020
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.