MOZZART kalkulator: Vestbruk osvaja Medison, Kazins igra samo za sebe

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZZART kalkulator: Vestbruk osvaja Medison, Kazins igra samo za sebe

Večeras za vas imamo samo pluseve. Ne ide da se mučite, ostajete do kasno u noć da bi navijali da lopta ne uđe u koš...

8599 Rasel Vestbruk (Oklahoma) – više od 25,5

Medison Skver Garden je oduvek bio omiljeno mesto za dominiranje svih elitnih košarkaša u NBA ligi, pa očekujemo da Rasel Vestbruk bude jako motivisan protiv Niksa, iako je tim iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Njujorka očajan ove sezone. Kevin Durent je pod znakom pitanja, pa i u slučaju da zaigra, verujemo da će njegov najbolji drugar poneti veliki teret i izneti ovu utakmicu na svojim leđima. Nema potrebe da pišemo kako Rasela u Njujorku nema ko da čuva, kada ni u čitavoj ligi ne postoji igrač koji može da ga zaustavi, ako je raspoložen.

8592 Toni Parker (San Antonio) – više od 15,5

Sparsi su pobedili šest od poslednjih sedam utakmica, a ako žele visoku poziciju pred plej-of, moraće do kraja sezone da igraju u jakom ritmu. Glavni razlog zašto Sparsi nisu Sparsi koje smo gledali prošle sezone jesu povrede Kavaja Lenarda i Tonija Parkera. Sada su se obojica vratili, pa očekujemo da iskusni majstor sa brojem devet na dresu izvuče nekoliko jakih partija iz rukava u narednom periodu.

8570 Demarkus Kazins (Sakramento) – više od 24,5

Sakramento je u očajnom nizu od šest uzastopnih poraza, a Demarkus polako počinje da igra za sebe, umesto za ekipu, koja očigledno ni ove sezone ne može ni da primiriše plej-of poziciji. Za to mogu da krive samo vlasnika Viveka koji je usred sezone, bez očiglednog razloga otpustio Majka Melouna. No, to samo znači da će Kazins da razbije bilo kog čuvara u dresu Toronta, a da će njegovi Kingsi verovatno opet izgubiti. Standardno.

8574 Džef Tig (Atlanta) – više od 16,5

Tig se lagano vraća u formu, a večeras će imati priliku da zatrpa koš nesrećnog Bruklina. Navijači Netsa se verovatno pitaju šta će ih sledeće snaći. Deron Vilijams dugo ne igra zbog zgloba, Mirza Teletović je završio sezonu zbog problema sa plućima, a pola tima je u trejd bloku i na sve to klub bi uskoro mogao da promeni vlasnika. Nikome tamo nije do košarke, Atlanta će ih razbucati, a Džef Tig bi mogao da ih razmontira pošto je Džeret Džek jedini pristojan plej u ekipi Lajonela Holinsa i teško može da uhvati pleja Hoksa.

8579 Tadeus Jang (Minesota) – više od 14,5

Krilni centar Minesote je uz Viginsa možda i jedina svetla tačka u timu sa severa Amerike ove sezone. Skoro uvek je na dabl-dabl nivou, te očekujemo da ponovi takvo izdanje i protiv Seltiksa. Oba tima vole jurnjavu po terenu, i jedni i drugi rešavaju napade u ranoj fazi, a to otvara mnogo prostoja Jangu koji najviše poentira iz kontranapada koje odlično istrčava, šutem sa poludistance i pogocima iz odbojke posle ofanzivnog skoka. Trebalo bi da lagano prebaci 15 poena...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.