Lejkersi i drugi put bolji od Voriorsa, veoma solidni Jokić i Bjelica

Izvor: RTS, 13.Okt.2018, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi i drugi put bolji od Voriorsa, veoma solidni Jokić i Bjelica

NBA sezona počinje u noći između utorka i srede, a mnogi timovi odigrali su svoje poslednje predsezoneske utakmice. Nemanja Bjelica upisao je deset poena i osam skokova u porazu Sakramenta od Portlanda 119:115, dok je Nikola Jokić zabeležio učinak od 15 poena, sedam skokova i pet asistencija u pobedi Denvera nad Čikagom 98:93.
Jokić polako ulazi u formu pred start sezone, jer je sa 15 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sedam skokova i pet asistencija pomogao Denveru da pobedi Čikago 98:93 za 28 minuta provedenih na parketu.

Kod Nagetsa istakli su se još Geri Heris sa 18 i Džamal Marej sa 17, dok je kod domaćina Džabari Parker ubacio 19 poena.
Blizu dabl-dabl učinka bio je Bjelica u porazu Sakramenta u Portlandu 118:115 sa 10 pogodaka i devet skokova.
Bjelica je u Oregonu proveo 18 minuta, dok Bogdana Bogdanovića ponovo nije bilo zbog povrede.
Portland je do trijumfa vodio Si-Dže Mekolum sa 21 poenom.
Los Anđeles lejkersi su i drugi put slavili nad Golden Stejtom, ovoga puta sa 119:105 i to bez Džejmsa, Ronda i Ingrama u postavi. 
Adetokumbo je sa 32 poena, 12 skokova i deset asistencija vodio Milvoki do ubedljive pobede nad Minesotom rezultatom 143:121.
U ostalim susretima Luka Dončić je postigao 18 poena u porazu Dalasa od Šarlota, Hjuston je savladao Memfis, Majami bio bolji od Atlante, Bruklin slavio u derbiju protiv Njujorka, Sparsi su savladali Orlando, dok je Klivlend na svom parketu poražen od Detroita.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.