Lebron odabrao Jokića i Dončića

Izvor: RTS, 07.Feb.2020, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron odabrao Jokića i Dončića

Lebron Džejms i Janis Adetokumbo odabrali su svoje saigrače koje će kao kapiteni predvoditi na predstojećem "Ol-star" meču u Čikagu. Nikola Jokić i Luka Dončić naći će se na parketu u Lebronovom timu.
Sve je spremno za novi spektakularni NBA "Ol-star" meč u Čikagu, pošto su kapiteni Lebron Džejms i Janis Adetokumbo odabrali svoje saigrače.

U direktnom prenosu, dva igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa najviše glasova birali su svoje startere, a potom i igrače sa klupe. Bilo je dosta smejanja, "krađe" igrača i veoma zanimljivih odabira.
Lebron je za prvog saigrača očekivano odabrao svog saborca iz Lejkersa Entonija Dejvisa, dok je drugi Džejmsov izbor bio Kavaj Lenard, čime ponovo nagoveštava želju da igraju zajedno i van "Ol star" utakmice.
Janis je sa druge strane za prva dva saigrača birao svoju "afričku braću" Džoela Embida i Paskala Sijakama.
Lebron je kao visokog trećeg pika izabrao Luku Dončića, čiji će san da zaigra sa "kraljem" biti ispunjen.
Kako su se ređali izbori, Janis se odlučio da pojača snagu u reketu izabravši Rudija Gobera.
Lebron je odmah rešio da uzvrati, izabravši srpskog centra Nikolu Jokića.
Džejms je rekao da mu "treba neko da odgovori na Gobera, svojom visinom, ali i umećem i nesebičnošću".

Jokić će tako drugu godinu uzastopno učestvovati na skupu svih zvezda NBA lige.
Ol-star vikend održaće se u Čikagu. Počinje 13. februara utakmicom poznatih ličnosti. U petak je su na programu "zvezde u usponu", dan kasnije biće održano takmičenje u veštinama, šutiranju trojki i zakucavanju, dok će sve biti zaokruženo u nedelju, utakmicom najboljih košarkaša na svetu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠAN TIM: Džejms uvrstio Jokića u svoju ekipu za Ol-star meč

Izvor: Kurir, 07.Feb.2020

Kapiteni Ol star timova LeBron Džejms i Janis Adetokumbo izabrali su startne petorke, a potom i rezerve za predstojeći spektakl u Čikagu.

Nastavak na Kurir...

Lebron odabrao Jokića i Dončića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2020

Lebron Džejms i Janis Adetokumbo odabrali su svoje saigrače koje će kao kapiteni predvoditi na predstojećem "Ol-star" meču u Čikagu. Nikola Jokić i Luka Dončić naći će se na parketu u Lebronovom timu...Sve je spremno za novi spektakularni NBA "Ol-star" meč u Čikagu, pošto su kapiteni Lebron...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.