Larkin: Ne bih ovo menjao ni za maksimalni ugovor u NBA

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 08:14

Larkin: Ne bih ovo menjao ni za maksimalni ugovor u NBA

Košarkaš Efesa Šejn Larkin po završetku Fajnal-fora pričao je o raznim temama.

Peičao je o Vasi Miciću, o tome da li je srpski igrač spreman za NBA. ali i o tome kakvi su njegovi utisci posle osvajanja druge titule šampiona Evrope zaredom.

Larkin kaže da ne bi ništa menjao u svojoj karijeri, da sam za sebe ne bi mogao da napiše bolju priču od one koju proživljava, ali i da je evropska košarka za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njega nešto posebno.

"Izuzetno sam srećan sa onim što sam postigao u svojoj karijeri. Odrastao sam u Americi, nisam znao puno o evropskoj košarci. Kako je to biti ovde, osetiti tu strast, tu atmosferu... Uraditi stvari stvari koje sam uspeo da postignem ovde, ne bih to menjao za ceo svet", rekao je Larkin.

Posebno je bilo zanimljivo njegovo gledište o mogućem povratku u NBA ligu.

"Čak iako bih mogao da odem u NBA i da tamo potpišem maksimalni ugovor, ja bih izabrao ovo. Biti u mogućnosti da igraš pred ovim navijačima, ta strast i atmosfera stvaro su nešto posebno. Ovo je bilo sjajno i jako sam srećan zbog svega", dodao je Larkin.

Takođe, rekao je i da je Vasa Micić spreman za NBA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.