LAMAR NIJE NEJT: Dvostruki NBA šampion PATOSIRAO repera u prvoj rundi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 11:19

LAMAR NIJE NEJT: Dvostruki NBA šampion PATOSIRAO repera u prvoj rundi (VIDEO)

Sjajan početak bokserske karijere.

Lamar Odom, nekada dvostruki osvajač NBA prstena sa Los Anđeles Lejkersima, uspešno je debitovao u novom sportu - boksu!

Proslavljeni as savladao je u prvom meču među konopcima poslao u "carstvo snova" kontroverznog muzičara Arona Kartera, nokautiravši ga u drugoj rundi.

Drugi dan na Evropskom prvenstvu otvaraju Vels i Švajcarska u 15.00. Velšani su 2016. bili jedno od najprijatnijih iznenađenja EURO, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pitanje da li mogu da ponove takve predstave. Kvota na Vels je 3,50, iks je 2,90, a dvojka 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vels - Švajcarska.

Mlađi brat mnogo poznatijeg Nika Kartera nije imao šanse protiv Odoma, koji je za glavu bio viši od svog protivnika i dominirao od početka.

Daleko je to bilo od bokserskog spektakla, međutim, Lamar nije dozvolio da mu se ponovi sudbina još jednog bivšeg NBA košarkaša Nejta Robinsona, koji je neslavno prošao na svom debiju među konopcima protiv jutjubera Džejka Pola.

Lamar Odom wins against Aaron Carter with a second round KO pic.twitter.com/0o3FcJmPX7

— Elite Media Group (@TheEliteMedia_) June 12, 2021

Snažnim udarcima, Odom je naterao Kartera da "leti" po ringu, i u tom naletu levim krošeom pogodio je repera, kome više nije bilo spasa.

A post shared by SportsCenter (@sportscenter)

Meč je odmah prekinut, a Lamar Odom proslavio prvi trijumf u novoj profesiji. Ostaje da se vidi ko će sledeći bivšem NBA šampionu stati na crtu. Ako je suditi po njegovom početku, rivalima se loše piše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.